OM VIKTOR

Min största passion i livet är att fotografera. Jag brinner även för att lära ut foto och har hållit fotokurser och workshops för privatpersoner och företag i över 15 år. Jag har även arbetat som kursledare och kursutvecklare för Canon i många år. Mina egna kurser passar dock alla – oavsett vilket kameramärke du använder.

Tusentals har lärt sig fotografera genom mina fotokurser. Även mina läroböcker Fotoskolan 1 och Fotoskolan 2 är populära bland många fotografer. De används dessutom som kurslitteratur på fotoutbildningar i flera skolor och universitet.

Jag jobbar med små grupper för att ha tid att handleda alla på ett personligt sätt. Jag håller inte igen när det gäller att berätta om mina erfarenheter och ”hemligheter” om hur jag gör och tänker när jag fotograferar. Allt i syfte för att du ska utveckla ditt fotograferande och få ut så mycket som möjligt av din fotokurs, workshop eller fotoresa.

Mitt mål är inte bara att du ska lära dig mer, utan även inspireras till att fortsätta att fotografera och utvecklas, själv eller tillsammans med dina fotovänner. Mina fotokurser är mer än bara kurser. De är lärorika och spännande fotoupplevelser som du minns länge.

Lär dig att fotografera på riktigt och se fram emot massor av upplevelser, kreativitet, inspiration och glädje. Ta steget och gå en fotokurs. Du kommer inte att bli besviken.

Se fler av mina bilder

www.viktorsundberg.se

Följ mig på sociala medier