WORKSHOP: KUSTLANDSKAP I BOHUSLÄN

26-29 SEPTEMBER 2024 – NYTT DATUM!

Om workshopen Kustlandskap i Bohuslän
Spendera fyra dagar i gränslandet mellan klippor och hav på en av världens vackraste platser. Denna workshop och fotoguidning är utformad för dig som älskar kusten och vill uppleva fem av Bohusläns absolut bästa fotoplatser. Fotografera magiskt karga kustlandskap där elementen möts, ofta på dramatiska sätt då salta vindar river upp vågor som kraschar in mot land. Fotografera med långa slutartider, utveckla ditt sätt att komponera landskap, jobba med din bildredigering och få direkt feedback på de bilder du tar under helgen. Häng med på en lärorik fotoupplevelse – välkommen till workshopen Kustlandskap i Bohuslän.

Workshopens innehåll
Två erfarna naturfotografer kända för sina bilder på Bohuslänska kustlandskap och med mycket god lokalkännedom kommer att guida dig och ge dig personlig handledning på de legendariska fotoplatserna Tjurpannan, Valön, Smögen, Ramsvikslandet och Stångehuvud. Vi finns alltid tillgängliga för dig om du har frågor om allt från kamerateknik till bildkomposition och redigering. I workshopen ingår en spännande mix av praktisk fotografering, föredrag, bildredigering och gemensamma bilddiskussioner, allt med inriktning på kustfotografering.

Förkunskaper
För att deltaga behöver du ett stativ, en systemkamera, gråfilter samt en god förståelse för grundläggande kamerateknik så som bländartal, slutartider, ISO och exponeringskompensation. Vi rekommenderar att du har gått minst en av mina fotokurser ”Grundkurs i Naturfoto” eller ”Fortsättningskurs i Naturfoto” innan du hänger med på denna workshop. Men om du känner att du har full koll på läget är du givetvis välkommen att boka denna workshop direkt.

Logi
Helpension med boende i dubbelrum på vandrarhem ingår. Vi bor på vandrarhemmet Ramsviksgården med tillgång till egen strand, brygga och badklippor. Här finns även bastu samt uteplats med grill. Frukost, lunch, middag och fika ingår. Allt du behöver göra är att njuta av att kunna fokusera på att utveckla ditt fotograferande tillsammans med oss.

Exempel på vad workshopen innehåller
+ Guidning till fem av Bohusläns absolut finaste fotoplatser
+ Landskapsfotografering med långa slutartider i kustmiljö
+ Personlig handledning av två erfarna landskapsfotografer
+ Handledd bildbehandling i Lightroom
+ Bilddiskussioner och feedback på dina egna bilder
+ Inspirerande föredrag om kustfotografering
+ Möjlighet att nätverka med likasinnade deltagare

After Kurs – ett forum exklusivt för kursare
After Kurs är ett forum exklusivt för dig som deltagit i någon av mina fotokurser. Där kan du diskutera foto med trevliga kursare, visa bilder, få konstruktiv kritik och ställa frågor som dyker upp. På så sätt har du en plats att vända dig till där du kan inspireras och lära dig massor även efter din kurs.

Ledare: Viktor Sundberg och Claes Thorberntsson
Datum #1: 26-29 september 2024 – NYTT DATUM!
Datum #2: 3-6 oktober 2024 – FULLBOKAT!
Plats: Fem av Bohusläns vackraste platser
Pris: 6 495 kr (inkl. moms)
Tid: Torsdag 16:00 – Söndag 16:00
Antal deltagare: Max 14
Logi: Boende i dubbelrum på vandrarhem
Enkelrumstillägg: 350 kr per natt (inkl. moms)
Mat: Frukost, lunch, middag och fika ingår i priset

OBS: Hela workshopens avgift betalas först 30 dagar efter workshopens slutdatum.

Intresseanmälan vid fullbokad workshop
Nya datum för denna workshop tillkommer regelbundet! Om ditt favoritdatum är fullbokat kan du skicka en intresseanmälan till info@viktorsundberg.se så kontaktas du så fort nya datum finns tillgängliga.